Multi-Cross RAFINA

Multi - Cross Rafina 2018

 

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Θησέας σε συνεργασία με την Worldofbike Total Cycling Solutions, και την αρωγή του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας – Πικερμίου διοργανώνουν το «MULTI-CROSS RAFINA 2018» που αποτελείται από τα παρακάτω events:

 

Mountain Bike Σιρκουί XCC (Short Track), Cyclo-Cross (CX), Cross Δίαθλο (Run-MTB-Run)

 

Τοποθεσία: Η τοποθεσία είναι η πόλη της Ραφήνας, 30km ΒΑ των Αθηνών, και η περιοχή εκκίνησης/τερματισμού το Πάρκο Οχυρό της Ραφήνας. Η πρόσβαση στην εκκίνηση είναι από την Λεωφόρο Μαραθώνος (Εθν. Οδός 54), κατεύθυνση Λιμάνι Ραφήνας. Η διαδρομή βρίσκεται νότια του κέντρου της πόλης, και στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει το Πρωτάθλημα Αττικής, και άλλους αγώνες ΜΤΒ.

 

Κανονισμοί: Για τα αγωνίσματα του CX και του MTB XCC οι αγώνες διοργανώνονται με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας, και πιο συγκεκριμένα στο άθλημα της Ορεινής Ποδηλασίας καθώς και αυτοί της UCI (για το Cyclo-cross)

 

Ημερομηνία:

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

Πρόγραμμα Αγώνων (Διάρκεια – Αποστάσεις):

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

 • 09.00 Κατάθεση δελτίων, παραλαβή αριθμών αγώνα, όλων των κατηγοριών
 • 09.00-10.20 Διαδρομή διαθέσιμη για προπόνηση
 • 10.00 Σύντομη Ενημέρωση Αρχηγών των Ομάδων/Τεχνικό Συνέδριο
 • 10.30 CYCLOCROSS Elite – Open Xpert (45’) – Open Fun (30’)
 • 11.20 MTB XCC Μίνι Μεγάλα (20’), Μίνι Μικρά (15’)
 • ΑΠΟΝΟΜΕΣ: CYCLO-CROSS, MTB-XCC
 • 12.15 MTB XCC – Παίδες (40’), Παμπαίδες, Age-Group Α (13-16) και Γ (13-16, 17+) (35’)
 • 13.00 ΜΤΒ XCC – Masters και Age Group A 17-29, 30-39 και 40-49, 50+ (35’)
 • 13.45 MTB XCC – Άνδρες Elite/Juniors (45’)
 • 14.30 CROSS DUATHLON 3km-10km-2km
 • ΑΠΟΝΟΜΕΣ: MTB-XCC, CROSS-DUATHLON

 

Λεπτομέρειες διαδρομής: Η συνολική απόσταση είναι 2.1km, δασικά μονοπάτια και τεχνικά ανηφορικά και κατηφορικά μονοπάτια (trails). Περιοχή Τροφοδοσίας – Τεχνικής Βοήθειας: Μια (1) δίπλα στην περιοχή Εκκίνησης/Τερματισμού. Μόνο εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι – μηχανικοί ομάδων θα έχουν πρόσβαση στην ζώνη τροφοδοσίας, τεχνικής βοήθειας και θα φέρουν καρτελάκι που θα τους παραχωρηθεί από τον διοργανωτή. Οι ομάδες θα λαμβάνουν ένα πάσο ανά τρεις αγωνιζόμενους, ανά εκκίνηση. Ο κανονισμός του 80% ή της απόσυρσης αθλητών που χάνουν γύρο, θα αποφασιστεί από την Αγωνόδικο επιτροπή και θα ανακοινωθεί στους αθλητές, στο τεχνικό συνέδριο.

 

Συμμετοχή: Στους διασυλλογικούς αγώνες: Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να διαθέτουν αγωνιστικό δελτίο ΕΟΠ ή άλλης ποδηλατικής ομοσπονδίας, ενεργό για το 2018. Συμμετοχή στις κατηγορίες ΟΠΕΝ Age-Group, όποιος δεν είναι κάτοχος δελτίου ΕΟΠ, και όποιος διαθέτει δελτίο ΕΟΠ ενεργό για το 2018 σε κατηγορία, που δεν αναφέρεται στους αγώνες. Για το Cyclo-Cross: Άνδρες από 19 ετών και άνω επιλέγουν σε ποιά κατηγορία ΟΠΕΝ (FUN ή XPERT) θα συμμετάσχουν. Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την:

 

Τετάρτη, 21η Νοεμβρίου 2018

 

Όλοι οι αθλητές δηλώνονται, απευθείας και ατομικά μέσω της ιστοσελίδας: http://wob-races.com/register/rafinaregisteronline.html

 

Σωματεία – μέλη ΕΟΠ, μπορούν να αποστείλουν ομαδική δήλωση συμμετοχής, στην οποία θα αναγράφονται μόνο στοιχειών αθλητών με δελτίο ΕΟΠ, και θα αναφέρεται υποχρεωτικά το Ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου, και το έτος γέννησης του κάθε ποδηλάτη (-ισσας).

 

Παράβολο συμμετοχής:

 • Cyclo-cross: Όλες οι κατηγορίες: 12,-€.
 • ΜΤΒ XCC (Short Track): Elite/Juniors/Masters/Age-Groups 17-29, 30-39, 40-49, 50+: 7,-€.
 • ΜΤΒ XCC (Short Track): Παίδες, Παμπαίδες, Μίνι Μεγάλα, Μίνι Μικρά, Age Groups 13-16 και Γυναίκες: 4,-€.
 • Cross-Duathlon συμμετοχή 15,-€, Σκυταλοδρομία: Συμμετοχή: 25,-€

Συμμετέχοντες στο Cyclo-Cross, θα έχουν δωρεάν συμμετοχή στο ΜΤΒ-XCC εφόσον επιθυμούν την συμμετοχή τους και στα 2 αγωνίσματα. Το παράβολο συμμετοχής καταβάλλεται στην Γραμματεία των αγώνων, ατομικά ή ομαδικά, κατά την παραλαβή των αριθμών αγώνα.

 

Κατηγορίες Cross Δίαθλο: Θα ισχύουν οι ακόλουθες κατατάξεις age-groups:

 • Άνδρες:17-18 (Juniors), 19-29, 30-39, 40-49, 50+
 • Γυναίκες:17+
 • Σκυταλοδρομία: Συμμετέχουν δύο (2) αθλητές (1 δρομέας και 1 ποδηλάτης) ανεξαρτήτου φύλου ή ηλικίας. Ο δρομέας υποχρεούται να συμμετάσχει και στα δυο σκέλη του Run, προκειμένου η ομάδα του, να λάβει κατάταξη). Ελάχιστη ηλικία συμμετοχής τα 15 έτη.

 

Γραφεία Αγώνα: Θα λειτουργεί σε χώρο πλησίον της εκκίνησης

 

Έπαθλα: Ο Νικητής (-τρια) κάθε κατηγορίας, θα λάβει κύπελλο. Οι πέντε πρώτοι ποδηλάτες (-ισσες) κάθε κατηγορίας, όπως αυτές αναφέρονται παραπάνω, θα καλεστούν στις απονομές και θα λάβουν μετάλλιο.

 

Απαραίτητη προυπόθεση για την τέλεση απονομής βραβείων για κάποια κατηγορία είναι η συμμετοχή πέντε αθλητών (ή -τριών για τις γυναικείες κατηγορίες) ανά επίσημη κατηγορία ΕΟΠ και/ή ανά Age Group. Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει συγχώνευση κατηγοριών και απονομές επάθλων. Το πρόγραμμα των απονομών θα ανακοινωθεί με την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής. Οι Μαστερς βραβεύονται σε κοινή βράβευση με το αντίστοιχο ηλικιακό γκρουπ των Open.

 

Απονομές Επάθλων: Με την λήξη των αγώνων, στην περιοχή της Εκκίνησης/Τερματισμού. Όλοι οι ποδηλάτες θα εμφανιστούν στις απονομές με την αγωνιστική τους εμφάνιση. Δεν επιτρέπεται να τοποθετούνται στα βάθρα, ποδήλατα ή άλλα αξεσουάρ (πχ. παγούρια) κατά την διάρκεια των απονομών.

 

Αποτελέσματα: Θα ανακοινωθούν στην γραμματεία των αγώνων με την ολοκλήρωση κάθε κατηγορίας, καθώς και όλα συγκεντρωτικά στην ιστοσελίδα www.wob-races.com

Διευθυντής αγώνα: Κωνσταντόπουλος Δημήτριος Πληροφορίες: 2107488692, 6944526247

Copyright @ All Rights Reserved

Call us: + 30 6944 526 247