Super-C-Cross Papagou

Ο Αθλητικός Όμιλος Θησέας σε συνεργασία με την Worldofbike Total Cycling Solutions, διοργανώνει αγώνες ενταγμένους στο αγωνιστικό καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, στα ακόλουθα αγωνίσματα:


Ορεινής Ποδηλασίας MTB XCC Σιρκουί (Cross Country Short Track)

Κατηγορίες:     Άνδρες (Elite-Juniors), Μάστερς, Παίδες,  Open (Ανδρες – Γυναίκες)15+, Open Kids (Αγόρια – Κορίτσια) U15, U13, U11, U9, U7

Cyclo-Cross (CX)


Κατηγορίες:     Άνδρες (Elite-Juniors), Μαστερς, Open (Ανδρες/Γυναίκες 17+)


Αγωνιστικό Πρόγραμμα: (Ημέρα διεξαγωγής: Κυριακή, 15η Δεκεμβρίου 2019)

09.00             Κατάθεση δελτίων, παραλαβή αριθμών αγώνα, όλων των κατηγοριών

09.00-10.20  Διαδρομή διαθέσιμη για προπόνηση

10.00             Σύντομη Ενημέρωση Αρχηγών των Ομάδων/Τεχνικό Συνέδριο

10.30             Cyclo-Cross (CX) Μάστερς, Open 17+ (35')

11.10               Cyclo-Cross (CX) Άνδρες Elite και Έφηβοι (45’)

12.15               Απονομές CX

12.25               MTB XCC – Open Kids Αγόρια – Κορίτσια (U15, U13, U11, U9, U7)

13.00               ΜΤΒ XCC – Παίδες (35’) και Open ΓYN 15+ (35’)

13.40               ΜΤΒ XCC – Masters (35’) και Open ΑΝΔ 15+ (35’)

14.20               MTB XCC – Άνδρες άνω των 17 «Elite και Juniors» (45’)

15.15               Απονομές ΜΤΒ-XCC


Τοποθεσία:  Η τοποθεσία είναι το Άλσος Υμηττού στου Παπάγου, (Πρόσβαση – Parking Λεωφόρος Αναστάσεως), γήπεδα Tennis Παπαγου.


Λεπτομέρειες διαδρομής:  Η συνολική απόσταση είναι 1600m, δασικά μονοπάτια και τεχνικά ανηφορικά και κατηφορικά μονοπάτια (trails).


Συμμετοχή: Στους διασυλλογικούς αγώνες:  Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να διαθέτουν αγωνιστικό δελτίο ΕΟΠ ή άλλης ποδηλατικής ομοσπονδίας, ενεργό για το 2019. Στο MTB-XCC η κατηγορία Ανδρών είναι ανοικτή για ποδηλάτες γεννημένους το 2002 και πριν.  Στο Cyclo-Cross η κατάταξη μεταξύ Ανδρών και Εφήβων είναι κοινή.   Η κατηγορία Ανδρών είναι για ποδηλάτες γεννημένους το 2001 και πριν.  Αντίστοιχα η κατηγορία Εφήβων είναι ανοικτή για ποδηλάτες γεννημένους το 2003 και 2002.

Συμμετοχή στις κατηγορίες ΟΠΕΝ, όποιος δεν είναι κάτοχος δελτίου ΕΟΠ, και όποιος διαθέτει δελτίο ΕΟΠ ενεργό για το 2019 σε κατηγορία, που δεν αναφέρεται στους αγώνες.  Για το Cyclo-Cross: Άνδρες από 17 ετών και άνω επιλέγουν σε ποιά κατηγορία ΟΠΕΝ (FUN ή XPERT) θα συμμετάσχουν.  Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την:

Τετάρτη, 11η Δεκεμβρίου 2019

Όλοι οι αθλητές μπορούν να δηλώνονται, απευθείας και ατομικά μέσω της ιστοσελίδας:

http://wob-races.com/register/papagouregisteronline.html

Σωματεία – μέλη ΕΟΠ, μπορούν να αποστείλουν και ομαδική δήλωση συμμετοχής, στην οποία θα αναγράφονται μόνο τα στοιχεία αθλητών με δελτίο ΕΟΠ (ακόμα και αν συμμετέχουν σε open κατηγορία), και θα αναφέρεται υποχρεωτικά το Ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου, και το έτος γέννησης του κάθε ποδηλάτη (-ισσας).


Παράβολο συμμετοχής:

  • Cyclo-Cross (CX): Όλες οι κατηγορίες: 10,-€.
  • ΜΤΒ XCC (Short Track): Άνδρες/Masters/Παίδες/Open: 5,-€.
  • MTB XCC (Short Track): Open Kids: 2,-€

Το παράβολο συμμετοχής καταβάλλεται στην Γραμματεία των αγώνων, ατομικά ή ομαδικά, κατά την παραλαβή των αριθμών αγώνα.


Γραφεία Αγώνα: Θα λειτουργεί σε χώρο πλησίον της εκκίνησης την Κυριακή 24/11/19 από τις 09.00


Κανονισμοί: Ο αγώνας διοργανώνεται με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας, και πιο συγκεκριμένα στο άθλημα της Ορεινής.Ποδηλασίας καθώς και αυτοί της UCI (για το Cyclo-cross).

Περιοχή Τροφοδοσίας – Τεχνικής Βοήθειας: Μια (1) δίπλα στην περιοχή Εκκίνησης/Τερματισμού.  Μόνο εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι – μηχανικοί ομάδων θα έχουν πρόσβαση στην ζώνη τροφοδοσίας, τεχνικής βοήθειας και θα φέρουν καρτελάκι που θα τους παραχωρηθεί από τον διοργανωτή.  Οι ομάδες θα λαμβάνουν ένα πάσο ανά τρεις αγωνιζόμενους, ανά εκκίνηση.  Ο κανονισμός του 80% ή της απόσυρσης αθλητών που χάνουν γύρο, θα αποφασιστεί από την Αγωνόδικο επιτροπή και θα ανακοινωθεί στους αθλητές, στο τεχνικό συνέδριο.


Έπαθλα: Ο Νικητής (-τρια) κάθε κατηγορίας των διασυλλογικών αγώνων, θα λάβει κύπελλο.  Οι πέντε πρώτοι ποδηλάτες (-ισσες) κάθε κατηγορίας διασυλλογικών ή Open, όπως αυτές αναφέρονται παραπάνω, θα καλεστούν στις απονομές και θα λάβουν μετάλλιο.

Απαραίτητη προυπόθεση για την τέλεση απονομής βραβείων για κάποια κατηγορία είναι η συμμετοχή πέντε ποδηλατών (ή τριών για τις γυναικείες κατηγορίες) ανά επίσημη κατηγορία ΕΟΠ και/ή ανά Age Group.  Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει συγχώνευση κατηγοριών και απονομές επάθλων.  Το πρόγραμμα των απονομών θα ανακοινωθεί με την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.


Χρηματικά Πριμ: (συνολο: 100ευρώ).  Οι νικητές των αγώνων θα λάβουν:

  • MTB-XCC Elite: 20,- €
  • MTB-XCC Masters: 20,- €
  • ΜΤΒ-XCC Παίδες: 10, -€
  • CX-Elite: 30,- €
  • CX-Masters: 20,- €

Απονομές Επάθλων: Με την λήξη των αγώνων, στην περιοχή της Εκκίνησης/Τερματισμού, σύμφωνα με το πρόγραμμα.  Όλοι οι ποδηλάτες θα εμφανιστούν στις απονομές με την αγωνιστική τους εμφάνιση.  Δεν επιτρέπεται να τοποθετούνται στα βάθρα, ποδήλατα ή άλλα αξεσουάρ (πχ. παγούρια) κατά την διάρκεια των απονομών.


Αλυτάρχης: Κωνσταντόπουλος Δημήτριος (Κομισάριος UCI)


Διευθυντής αγώνα: Παπαγιαννάκης Αντώνιος, τηλ.6932841822,  thiseasclub@gmail.comCopyright @ All Rights Reserved

Call us: + 30 6944 526 247