MTB Session ALFA


Ο ΑΣΚ Άλφα, σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και την εμπορική εταιρία GATSOULIS Bikes, διοργανώνει αγώνες ενταγμένους στο αγωνιστικό καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, στα ακόλουθα αγωνίσματα:


Ορεινής Ποδηλασίας MTB XCC Σιρκουί (Cross Country Short  Track)


Κατηγορίες:   Άνδρες – Γυναίκες (Elite-U23), Μάστερς (Ανδρες – Γυναίκες), Έφηβοι – Νεάνιδες, Παίδες – Κορασίδες, Παμπαίδες – Παγκορασίδες, Sportive 17+


Οι αγώνες διεξάγονται στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cyclo-Cross (παράλληλες εκδηλώσεις) που θα διεξαχθεί την ίδια ημερομηνία και στο ίδιο χώρο από το σωματείο μας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.


Αγωνιστικό Πρόγραμμα:

Ημέρα διεξαγωγής:  Κυριακή, 6η Φεβρουαρίου 2022

10:00               Ανοιγμά Γραμματείας

13.00 – 13.45  Διαδρομή διαθέσιμη για προπόνηση

14:00               1η εκκίνηση: MTB XCC – Άνδρες, Γυναίκες (30’)

14:40               2η εκκίνηση: MTB XCC – Μαστερς Α-Γ, Sportive 17+ (30’)

15:20               3η εκκίνηση: MTB XCC – Έφηβοι, Νεάνιδες (30’)

16:00              4η εκκίνηση: ΜΤΒ XCC – Παίδες, Κορασίδες (20’)

16:30              5η εκκίνηση: MTB XCC – Παμπαίδες, Κορασίδες (20’)

17:00               Λήξη αγώνων

Το πρόγραμμα των αγώνων, θα οριστικοποιηθεί με την λήξη των δηλώσεων συμμετοχών, και θα αποσταλλεί στους συμμετέχοντες.


Τοποθεσία: Η τοποθεσία είναι το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας (Χώρος συγκέντρωσης Ζωοδόχος Πηγή/Συντριβάνι, Πρόσβαση – Parking Λεωφόρος Δεκελείας, Νέα Φιλαδέλφεια)

Λεπτομέρειες διαδρομής:  Η συνολική απόσταση είναι 1600μ., δασικά μονοπάτια και τεχνικά ανηφορικά και κατηφορικά μονοπάτια (trails).


Συμμετοχή:

Στους διασυλλογικούς αγώνες:  Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να διαθέτουν αγωνιστικό δελτίο ΕΟΠ ή άλλης ποδηλατικής ομοσπονδίας, ενεργό για το 2022.

Συμμετοχή στις κατηγορίες SPORTIVE, όποιος δεν είναι κάτοχος δελτίου ΕΟΠ ενεργό για το 2022, και είναι γεννημένος από το 2005 και πριν.  Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την:

Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022

Σωματεία – μέλη ΕΟΠ, μπορούν να αποστείλουν ομαδική δήλωση συμμετοχής (συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα), στην διέυθυνση e-mail: info@wob-races.com, στην οποία θα αναγράφονται υποχρεωτικά ο aριθμός δελτίου, το έτος γέννησης και το oνοματεπώνυμο κάθε ποδηλάτη (-σσας).


Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές ως SPORTIVE μπορούν θα δηλώνονται ατομικά μέσω της ιστοσελίδας: www.wob-races.com/register/alfamtbregisteronline.html


Λόγω του εν ισχύ υγειονομικού πρωτοκόλλου, δεν θα γίνουν εγγραφές στον χώρο της Γραμματείας, η οποία θα λειτουργεί μόνο για παράδοση αριθμών και υπογραφές στα φύλλα αγώνα.


Παράβολο συμμετοχής:  Δεν θα υπάρχει παράβολο συμμετοχής σε καμμία κατηγορία.


Γραφεία Αγώνα/Γραμματεία:  Θα λειτουργεί σε χώρο πλησίον της εκκίνησης, την ημέρα του αγώνα από τις 10.30  Οι Αρχηγοί των ομάδων θα προσέρχονται για την επίδειξη δελτίων και την παραλαβή των αριθμών αγώνα.


Υπογραφές στα φύλλα αγώνα, μέχρι και 30’ πριν την εκκίνηση κάθε κατηγορίας.  Κάθε ποδηλάτης θα προσέρχεται για υπογραφή με την αγωνιστική του ενδυμασία και τον αριθμό αγώνα τοποθετημένο.


Τεχνική Ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί από τον Αλυτάρχη, 30’ πριν την εκκίνηση κάθε κατηγορίας.


Κανονισμοί:

Ο αγώνας διοργανώνεται με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας, και πιο συγκεκριμένα στο άθλημα της Ορεινής Ποδηλασίας καθώς και αυτούς της UCI.

Περιοχή Τροφοδοσίας – Τεχνικής Βοήθειας:  Μια (1) δίπλα στην περιοχή Εκκίνησης/Τερματισμού.  Μόνο εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι – μηχανικοί ομάδων θα έχουν πρόσβαση στην ζώνη τροφοδοσίας, τεχνικής βοήθειας και θα φέρουν καρτελάκι που θα τους παραχωρηθεί από τον διοργανωτή.


Ο κανονισμός του 80% ή της απόσυρσης αθλητών που χάνουν στροφή, θα αποφασιστεί από την Αγωνόδικο επιτροπή και θα ανακοινωθεί στους αθλητές, στο τεχνικό συνέδριο.

Προληπτικά μέτρα κατά την διασπορά του Covid-19, βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής στους αγώνες:


Εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες με πιστοποιητικό σε ισχύ: Ποσοστό 95% των συμμετεχόντων.  Μη εμβολιασμένοι (συνολικά) 5% των συμμετεχόντων.

- Μη εμβολιασμένοι ενήλικοι (18 ετών και άνω) : επίδειξη PCR Test εντός 72 ωρών ή Rapid Test 48ωρών.

- Μη εμβολιασμένοι ανήλικοι (Μέχρι 18 ετών) : επίδειξη Self Test εντός 24 ωρών

Στην παραπάνω ποσόστωση (95-5) συμπεριλαμβάνονται όλοι οι εμπλεκόμενοι (αθλητές – συνοδοί ομάδας - προπονητές – προσωπικό διοργανωτή – αγωνόδικος επιτροπή.

 Οι αγώνες διεξάγονται με βάση το επικαιροποιημένο υγειονομικό αγωνιστικό πρωτόκολλο της Ε.Ο.Π.

Υπεύθυνος COVID-19 διοργάνωσης: κα. Μελή Νικολέττα


Έπαθλα:

Ο Νικητής (-τρια) κάθε κατηγορίας των διασυλλογικών αγώνων ή Sportive, θα λάβει κύπελλο.  Οι πέντε πρώτοι ποδηλάτες (-ισσες) κάθε κατηγορίας διασυλλογικών ή Sportive, όπως αυτές αναφέρονται παραπάνω, θα καλεστούν στις απονομέ-Sς και θα λάβουν μετάλλιο.

Απαραίτητη προυπόθεση για την τέλεση απονομής βραβείων για κάποια κατηγορία είναι η συμμετοχή πέντε ποδηλατών (ή τριών για τις γυναικείες κατηγορίες) ανά επίσημη κατηγορία ΕΟΠ και/ή ανά Age Group.  Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει συγχώνευση κατηγοριών και απονομές επάθλων.


Απονομές Επάθλων:

Σε περίπτωση, που οι συνθήκες κατά της πανδημίας το επιτρέψουν, θα υπάρξει ενημέρωση από τον διοργανωτή για την ώρα τέλεσης των απονομών.


Έλεγχος Αντιντόπινγκ:  Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI και του ΕΟΚΑΝ.


Ποινές:  Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται, της UCI.


Αλυτάρχης:  Θα αποφασιστεί από την ΕΟΠ.


Διευθυντής αγώνα:  Κωνσταντόπουλος Δημήτριος, 6944526247, worldofbike.management@gmail.com


Αποδοχή Συμμετοχής – Προσωπικά Δεδομένα:

  1. Με την συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων.
  2. Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.

 

Copyright @ All Rights Reserved

Call us: + 30 6944 526 247